Cum Comand / Ambalare / Expediere / Plata

In interiorul box-ului din dreapta paginii principale puteti adauga fisierele pe care doriti sa le tipariti, completati adresa de email si telefonul, precum si toate datele tehnice necesare pentru executarea comenzii. Dupa apasarea butonului TRIMITE asteptati cotatia de pret detaliata.

In cazul in care aveti nelamuriri sau doriti informatii suplimentare, tot in pagina principala aveti la dispozitie un CHAT ce va pune in legatura cu un operator specializat. Dupa ce primiti oferta de pret detaliata si apasati butonul de acceptare, trebuie sa completati datele de facturare si veti primi automat o factura detaliata pe email.

In functie de marimea lucrarii va fi necesare o ambalare corespunzatoare expedierii prin curier.

Variantele disponibile sunt:

- plic A4 cu burduf = 2 lei

- cutie de arhivare = 3-6 lei (functie de marime)

- tuburi de carton = 8-20 lei (functie de marime)

Ajungerea coletului la destinatie este posibila in intervalele luni-vineri 9.00-18.30 si sambata 9.00-13.00. Pentru livrare sambata trebuie specificat la mentiuni in comanda.

La preturile estimate mai jos se pot adauga 2 lei pt. fiecare kg suplimentar.

Variantele de expeditie sunt:

- in aceeasi zi (doar in Bucuresti), termen curier 4-6 ore, asta inseamna ca lucrarea sa fie tiparita pana la ora 12.00-13.00. Pret estimativ = 20-25 lei.

- a doua zi (maxim la sfarsitul programului), lucrarea trebuie sa fie gata in ziua anterioara pana la ora 17.00. Pret estimativ = 10-20 lei.

Dupa incarcarea fisierelor, si completarea datelor tehnice ale lucrarii dvs., un operator va face o calculatie de pret detaliata si o va trimite pe emailul dvs.

In urma completarii datelor de facturare, si a acceptului dumneavoastra vi se va emite o factura iar lucrarea se va da spre executie.

Factura va contine detaliat pretul lucrarii, al ambalarii si al transportului la destinatie.

Plata se va efectua in lei prin numerar (contra unei chitante), prin transfer bancar sau prin plata cu cardul.

1. Fonturile Arial CE, Times New Roman CE (în general toate fonturile CE, MT, PSMT sunt printate corect numai de catre Corel Draw). In celelalte aplicatii exista riscul de a nu aparea diacritice.

2. Poze sau fisiere ce contin: canale Alpha, masti, selectii, lentile, transparency sau alte efecte din Photoshop si sunt importate in CorelDraw trebuie obligatoriu sa li se aplice comanda "Bitmaps/Convert to bitmaps" sau "Flatten Image". In caz contrar pot aparea defecte defecte - printarea numai a unor parti din imagine, ignorarea sau suprapunerea unor efecte.

3. Documentele din programele Office (Microsoft Word, Power Point, Publishier) textul se repagineaza în functie de fonturile de pe calculatorul de printare, si de imprimanta instalata în sistem, iar cum pozele sunt ancorate în text si acestea se deplaseaza de la locul lor când în sistem se instaleaza alta imprimanta. Solutie: documentele Office pot fi aduse pentru printare sub forma de PDF.

4. Documentele PDF trebuie sa aiba o versiune nu mai mare de 1.5. Solutie: se deschide documentul în Adobe Acrobat si se salveaza în versiune maxim 5.

5. Pozele si culorile sa fie in RGB.

6. Pentru fisierele la care avem fundal sau poze lipite de marginile de taiere avem nevoie de un bleed de 2-3 mm (o extindere a formatului finit, in care sa se prelungeasca fundalul sau elementele grafice).

Aici aveti o lista de preturi estimative pentru serviciile prestate de catre noi.

Pretul final va fi stabilit de catre un operator pe baza datelor tehnice furnizate de dumneavoastra.

Descara Lista